جمعی از گروه ها و احزاب اصلاح طلب و معتدل و همچنین برخی از اعضای ستادی نامزدهای مختلف انتخابات 1392 در نامه ای با برشمردن ویژگی ها و خصوصیات یک استاندار مطلوب از انتصاب کریمی ،آسایش و  تشکری حمایت کردند

در نامه ای که به امضای گروه ها و احزاب معتدل و اصلاح طلب و تعدادی از اعضای ستادی نامزدهای مختلف انتخابات ریاست جمهوری رسیده است از رییس جمهور دولت تدبیر و امید خواسته شده تا با در نظر گرفتن ویژگی هایی همچون ایجاد تحول اداری ،انگیزه و سابقه اداری و سیاسی تعامل با گروه ها و احزاب مختلف و بهره گیری از نظرات آنها،شفافیت سیاسی و همسویی با دولت تدبیر و امید و... استاندار یزد منصوب شود.

از گروه ها و احزاب امضا کننده نامه می توان به جبهه اصلاحات ، اعتدال و سازندگی، جبهه جوانان ایران امروز، حزب اعتماد ملی ، مجمع دانشجویان و فارغ التحصیلان یزدی،مجمع اسلامی بانوان استان یزد،جمعی از اعضای ستادهای روحانی،عارف،قالیباف و محسن رضایی و حزب کارگزاران سازندگی اشاره کرد.  

از آقایان تشکری ،آسایش  و کریمی  به عنوان گزینه های پیشنهادی نام برده شده است.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا